Ātrākais un vienkāršākais veids, kā pagatavot slinkos belašus! Ja jums ir ļoti maz laika, bet vēlaties kaut ko garšīgu, tad šī recepte ir paredzēta jums.
Tas ir ļoti vienkārši! Pasniedzu kā uzkodu, vakariņās vai gatavoju piknikam. Gaļa, jo īpaši cepta, bieži ir sāļa un bagāta ar umami – piekto garšu, kas dod dziļumu un “gaļīgumu”. Balta maize savukārt ir viegli saldena un neitrāla, tādēļ lieliski līdzsvaro un papildina spēcīgākas garšas no gaļas.
Baltā maize ir mīksta un gaisīga, kamēr gaļa parasti ir blīvāka un košļājamāka. Šī tekstūru dažādība rada patīkamu sajūtu ēdot, jo maiga maize palīdz līdzsvarot gaļas stingrību, radot līdzsvarotu kumosu.
Klimats var satrakoties – sinoptiķi ir sagatavojuši prognozes ziemas mēnešiem
Gaļā bieži ir daudz tauku, kas kopā ar ogļhidrātiem no baltās maizes rada enerģijas pilnu un gandarījuma sajūtu. Tauki ir dabīgi garšas pastiprinātāji, un kopā ar maizes ogļhidrātiem tie padara maltīti īpaši sātīgu un garšīgu.
Baltā maize viegli uzsūc garšvielas, mērces un taukus, kas bieži nāk kopā ar gaļu, tādējādi radot pilnvērtīgāku un vienotāku garšas pieredzi.
Kā pagatavot:
Bļodā sajauc malto gaļu (es izmantoju tītara ), olu, sāli un maltus melnos piparus.
Pievieno nedaudz dilles, pētersīļus, zaļos sīpolus un visu kārtīgi samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Katrs otrais bankomāta lietotājs pieļauj šīs 8 kļūdas, pat ja ir pārliecināts, ka tajā nav nekā sarežģīta
- 5 pārtikas produkti, ko Turcijas iedzīvotāji neēd, jo tie tiek uzskatīti par neveselīgiem, bet mēs tos ēdam katru dienu
- No 22.oktobra par šāda tipa uzlīmēm un plēvēm uz automašīnas, pienākas sods – kurās valstīs
- Ko pārdevēji patiesībā nevar aizliegt pircējiem veikalos: viņi nav tiesīgi teikt ”nedrīkst” šajās situācijās
- Vai tiešām var pievilināt vīrieti ar čībām un zeķēm – stāstu savu pieredzi
- Likumsargs paskaidroja, kuri autovadītāji uz ceļa vienmēr piesaista ceļu ekipāžas uzmanību